Hoçuvan Hasköy Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Sürekli gelişime inanan,okuyan,araştıran,analiz ve sentez yapabilen,bilgili,becerili,kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi, Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, okul öncesi öğretimin ve İlköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel,insanlık ilişkileri, ekonomik, ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir.

Başarılar: 2024 DART YILDIZ KIZLAR İL BİRİNCİLİĞİ BİLEK GÜREŞİ YILDIZ KIZ-ERKEK SAĞ-SOL KOL BİRİNCİLİKLERİ

Saatler: 08:30 Başlangıç 14.50 Bitiş
Isınma: Kalorifer Kazanı (Kömür)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Çobanlı, Otbiçen, Çalabaş Köylerinden Taşımalı Öğrenci Servisimiz vardır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler: Atletizm, DART ,BİLEK GÜREŞİ, TENİS,
Bilimsel Etkinlikler: Zeka oyunları turnuvalarına katılmaktayız.
Proje Çalışmaları: MAYIS 2015´te 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI DÜZENLENMİŞTİR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Diğer Hususlar: Sitemizde son güncelleme 24/08/2021 tarihinde yapılmıştır.

WEB - https://hocuvanhaskoyataturkio.meb.k12.tr

Adres - HÖÇVAN BUCAĞI HASKÖY KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ HÇ.HASKÖY KÜME EVLERİ HOCUVAN HASKÖY ILK ÖĞRETIM OKULU BLOK NO 280/2 MERKEZ / ARDAHAN

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Hasköy, Ardahan ili ile Kars ili arasındaki orta nokta diyebileceğimiz, anayol üzerinde bulunan büyük bir köydür. Okulumuz direk ana yol kenarında olup her saat başı merkeze ulaşım sağlanabilmektedir. Öğretmen servisimiz vardır. Tarafımızca tutulmuş olup aylık ücreti kendimiz vermekteyiz. Tüm öğretmenler Ardahan/MERKEZ de ikamet etmektedir.

Ulaşım Okula gidiş gelişler servislerle yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yaklaşık olarak 30 km´dir.